pondělí 26. května 2014

Mozilla Firefox Stáhnout

Mozilla Firefox je jedním ze světově nejoblíbenějších webových prohlížečů a byl jedním z prvních, kteří prolamují dusivé sevření Microsoft je Internet Explorer (IE) na trhu prohlížení webových stránek.

Vlastnosti

Mozilla Firefox je nejnovější verze oblíbeného webového prohlížeče a přináší s sebou několik klíčových a přivítání nových funkcí. První z nich je tvrzení společnosti k rychlejšímu a bezpečnějšímu procházení webu. Testy ukazují, že tato nejnovější verze Mozilla Firefox je určitě rychle načíst i ty nejnáročnější grafické intenzivní stránky.

Firefox 18 nyní také nabízí zabezpečené připojení při provádění vyhledávání na Google na zlepšení soukromí a tam je aktualizovaná stránka, identita ukazatel do adresního řádku prohlížeče. Uživatelé Windows nyní také dostat tiché aktualizace, zatímco uživatelé Mac na Lion nebo výše může používat Firefox v režimu celé obrazovky.

Mozilla Firefox je nová karta layout je sám o sobě docela nápadné nová funkce. Docela podobný prohlížeče Chrome Google, místo vidět prázdnou stránku vždy, když je nová záložka otevřena Uživatelé Firefoxu je nyní brán na ikony, které nabízejí rychlý přístup ke všemu, co ze ​​záložek na nejnověji přistupovat a nejnavštěvovanější místa.

Tyto ikony jsou plně nastavitelné v Mozilla Firefox stejně. Můžete klepnout na tlačítko a přetáhněte je na libovolné místo se vám líbí na vaší kartě Název stránku. Pokud nejste fanoušek, můžete jít do mřížky na ikonu v pravém horním rohu prohlížeče a vymazat úplně.

Něco zcela nový Mozilla Firefox je Facebook integraci. Firefox nyní podporuje Facebook je sociální API, takže můžete mít vyhrazená tlačítka pro Facebook ve vašem prohlížeči. Mozilla Firefox podporuje Facebook Messenger je ve Firefoxu, které umožňují uživatelům upozornění na ploše, stejně jako přetrvávající seznam přátel a činnost feed na pravé straně. Konverzace se otevře jako překryvy na horní části stránky, co jste na, takže si můžete dělat více věcí najednou, zatímco vy chatovat.

Mozilla Firefox Stáhnout