pondělí 26. května 2014

Adobe Flash Player Stáhnout

Adobe Flash Player je základní plugin pro váš prohlížeč, který vám umožní prohlížet si všechno z videa do hry a animace na webu.

Vlastnosti

Adobe Flash Player 10 obsahuje řadu zajímavých dodatků a vylepšení ve srovnání s předchozími verzemi. Začátek tohoto seznamu je zahrnutí podpory pro video kodek H.264 a HE-AAC audio kodek, které společně nabízejí mnohem bohatší, vyšší rozlišení obrazu spolu s křišťálově čistým zvukem. Zavedení těchto funkcí v aplikaci Adobe Flash Player s jen mírně snížený výkon vypadá nastavit tak, aby další revoluci v oblasti internetového videa, jako HD filmy jsou důležitý prvek na YouTube - a vypadají a znějí skvěle!

kvalita

Adobe Flash Player 10 žehličky na některé z problémů, které předchozí verze byly vystaveny od (jako otázky bezpečnosti a stability), jakož i včetně podpory pro ActionScript 3.0. To také dělá fantastické 3D grafika je to možné. To je pro dynamické a zajímavé navigace, hry a interaktivity na webových stránkách.

závěr

Adobe Flash Player 10 představuje krok vpřed, pokud jde o kvalitu, jakož i stability a bezpečnosti. Je proto doporučeno ke stažení pro všechny uživatele.

Adobe Flash Player Stáhnout