pondělí 26. května 2014

RealPlayer Stáhnout

RealPlayer je jedním z těch hráčů, médií, které se zřejmě už od počátků webu.
Vlastnosti
V těchto dnech, je to aplikace, která se snaží být vším pro všechny lidi - přehrávání DVD, organizovat hudbu, fotografie zboží, konvertovat video, pracovat s weby sociálních sítí, prohlížení internetových multimediálních .... není žádný konec, co RealPlayer nabízí svým uživatelé. Dokonce tak, že to není skrz naskrz úspěch ...
Použitelnost
Pro začátek, instalace RealPlayer je nepříjemné - chvíli trvá, vyžaduje spoustu "nexts" a pokusí nainstalovat a povolit několik funkcí, které uživatelé opravdu potřebují. Nakonec, když to začne, to vám bude nabídnuta možnost upgrade na placené verze RealPlayer, než se musíte zaregistrovat se s Real Networks. Pokud toto vše si pohráváte není odvolání, podívejte se na štíhlý aplikace jako UMPlayer.
Když jste v provozu, RealPlayer nabízí širokou rozhraní, kde si všimnete reklamy a videa doporučuje Real Networks. To vypadá zaplněný a chaotický, a to je těžké vědět, co aplikace skutečně nabízí. Ve skutečnosti, RealPlayer je ideální pro přehrávání a sdílení videa se svými přáteli a stoupenci na Facebooku a Twitteru a funguje to dobře s BlackBerry, iPod, iPhone a jiné herní systémy. Nové video konvertor umožňuje kopírovat online video na váš iPod, Xbox, PS3 a další zařízení. Bohužel, není možné ripovat DVD s RealPlayer, i když je to k dispozici jako funkce při inovaci RealPlayer Plus.
Nejvíce nedávno, RealPlayer byl aktualizován s mnohem lepší mobilní a integrace sociálních sítí. Nyní můžete kopírovat svá oblíbená videa na iPhone, iPad, Android, BlackBerry a desítky dalších populárních zařízení automaticky. Stahování videí z internetu je rychlejší, a pro ty z vás, co skrývat, RealPlayer nabízí novou soukromou složku. Sociální média byla také zvýšena v, s přímým přístupem na Facebook videa a užitečně, vestavěné funkce pro přenos videa do mobilních zařízení.
Kvalita
To znamená, že RealPlayer není vůbec špatné. Je to srovnatelné s Windows Media Player 12, protože oba mají některé působivé způsoby, jak organizovat svou hudbu. Pro mě je nejlepší celovečerní film je CD vypalovačka, což je něco, co jsem používal od prvních dnů RealPlayer. Samotná kvalita některá média pouze k dispozici v reálném formátech RealPlayer je zásadní položka v souboru nástrojů na každý fanoušek internetového videa a zvuku.
Závěr
Neexistuje žádný nedostatek hráčů dní mediální práce, a RealPlayer není vůbec špatná volba. Nabízí spoustu funkcí, dobré možnosti a je to kvalitní hráč, který se bude konat spravedlnost do vašich médií. Jediný problém je, že i přes jeho moderními prvky, to vypadá trochu jako dinosaurus. Je to těžké a pomalé, vypadá robustní a bere věku reagovat na kliknutí, a pro mnoho lidí - zejména těch, kteří mají zkušenosti z lehčích variant - to prostě není nejpohodlnější přehrávač.
RealPlayer je multimediální přehrávač, který, ačkoli silný, trpěl vážnou rys-tečení v průběhu let.
Poslední změny
Aktualizace pro kompatibilitu s Firefox.
Aktualizace pro kompatibilitu s Google Chrome.
Opraven problém se zobrazením určité webové stránky v prohlížeči RealPlayer.

RealPlayer Stáhnout