úterý 27. května 2014

Winamp Stáhnout

Winamp se narodil jako velmi základní multimediální přehrávač a pomalu, ale trvale zlepšuje po mnoho let. Jejím hlavním cílem bylo zcela přizpůsobitelný a v průběhu let, mnoho lidí přispělo do knihovny, která se skládá z více než 20.000 kůží a spoustu plug-inů.

Když byl propuštěn Winamp verze 5, Nullsoft vykoupil se v očích veřejnosti po produkovat mnohem lepší hráč nahradit Winamp 3. Nepotřebovali moc nadšení, když oprávněná skákání Číslo verze 4 tím, že to bylo takové obrovské zlepšení, které si zaslouží být nazýván 5!

Naštěstí jsou oprávněné podle jejich názoru, například Winamp nabízí vše, co budete chtít v přehrávači médií. Použití kůží, můžete nastavit, aby to vypadalo jako originál nebo aktuální výchozí která vypadá skvěle a umožňuje ovládání všech vašich médií snadno a rychle. Zejména se mi líbí Winampu minimalizovat přehrávač, který se skládá z malého baru, který můžete umístit na okraj obrazovky. Samozřejmě, že pokud ani jeden z nich souhlasí s vaší chuti si můžete stáhnout a vyzkoušet některý z tisíce dalších jsou k dispozici na internetových stránkách Winampu.

Winamp podporuje širokou škálu formátů, a proto, že program je malý a jednoduchý, pracuje rychle na téměř všech počítačích. Podívejte se prostřednictvím dostupné plug-iny a budete také zjistíte, že můžete připojit svůj iPod a spravovat své hudební knihovny.

Winamp může být asi na věky, ale to nebyl pozadu a je plně vybavený hudební přehrávač, který je opravdu přizpůsobitelné. Dobrou alternativou k iTunes.

Poslední změny

Nový Winamp Orgler

Vylepšená podpora iPod Sync

Nový iTunesLibrary Dovoz

Nové on-line služby Galerie

Nové Ourstage Radio Online Services

Nový Spinner MP3 ke dni služby online

Nové turecké, rumunské, řecké, portugalské a jazykové balíčky

Winamp Stáhnout