pondělí 26. května 2014

Format Factory Stáhnout

Format Factory je zdarma, plně vybavený, konvertor, který vám umožní konvertovat audio, video, obrázky, a dokonce i mezi nejvíce populárních formátů.

Vlastnosti

Formát Factory podporované formáty patří WMV, AVI, MPG, MP3, WMA, AAC, JPG, PNG, GIF a mnoho dalších. Ještě lepší je, Formát Factory podporuje formáty médií jsou používány většinou významných přenosných zařízení, včetně PSP a iPhone.

Použitelnost

Aplikace je velmi snadné, i když to trochu unintuitive rozhraní. Formát Factory prohlížeč souborů se nezobrazí, dokud vyberete cílový formát, což je trochu divné, ale tak dlouho, jak víte, že to není problém. Můžete si vybrat jednotlivé soubory převést, nebo celé složky, a také doladit některé základní nastavení převodu.

kvalita

Format Factory není nijak zvlášť originální, ale co je to opravdu užitečné, je to, že ukládá obraz i zvuk a video. Většina měniče jako je tento zpracovat pouze audio a video, takže přidávání obrázků do směsi dává výhodu, zejména s ohledem na to zdarma. Rádi bychom také Audio Joiner ve formátu Factory, který umožňuje, aby dva samostatné klipy, spojit je dohromady a pak je převést. Bylo by to hezké mít přednastavené profily pro mobilní konverze, ale nemůžete mít vždy vše v bezplatné aplikace!

Co je nového

Nastavte GUI podporovat Win8 pad

Upravit některé profily videa.

Opravena chyba z prodlení bitrate a rozlišení algoritmus

Opravena chyba s titulky.

Opraveny problémy s MP4 muxerem

Formát Factory podporuje následující formáty

Audio: MP3, OGG, WMA, M4A a WAV.

Obrázek: JPG, BMP, PNG, TIF a ICO

Video: MP4, AVI, 3GP, MPG a FLV

Format Factory Stáhnout