pondělí 26. května 2014

Skype Stáhnout

Skype, je populární, snadno použitelné a spolehlivé (Voice over Internet Protocol), program, který umožňuje volat a hovořit s ostatními uživateli, video chat a další zdarma přes internet.
Vlastnosti
Se systémem Skype si můžete nejen hlasové konverzace na počítači - stejně jako telefon, pouze zdarma - ale také skutečné telefonní hovory na mnohem nižší sazby, pomocí SkypeOut služby a placení Skype kredit. Kromě hlasové chatování, Skype je i soubor standardních funkcí chatu (písemné rozhovory, emotikony, avatary uživatelů a tak dále), a také vám umožní mít konference skupiny video a poslat obrazovky.
Použitelnost
Tyto video hovory jsou právě zaměřuje na nejnovější verzi Skype. Rozhraní programu byl zcela přepracován s videokonferencí na mysli. To znamená, že to bylo z širší, takže videa dokonale zapadá do Vašeho písemného chatu, váš seznam kontaktů a panelu nástrojů pro správu konverzace.
Nové rozhraní je transformována, když voláte, jak se zbavit všech nepořádek, takže stačí vidět obrázky a ovládací prvky. Skupina video je stále testován v této verzi, a je to docela v pohodě.
Jiné hlavní vývoj je Facebook integraci. To je docela velká věc, protože nejen že vám vaše novinek v aplikaci - to umí každý - ale přidává volání a SMS tlačítka pro některý z vašich přátel, kteří sdílejí své kontaktní čísla.
Pokud jste zaplatili za Skype minut, můžete zavolat své přátele na Facebooku, a pokud jste také přihlášení do Skype, můžete volat zdarma. Jeden z nejlepších nových funkcí je automatické volání zotavení - pokles na volání a to dát do pauzy. Restartování je nyní opravdu snadné.
Kvalita
Kvalita zvuku během našeho testování bylo perfektní: hlasitě a jasně. Video někdy objevil pixelated trochu, ale nic, co bychom opravdu nemohli řešit. Tam byl také jeden hezký detail, a to je schopnost vidět vlastní video obraz Vestavěný na vašem kontaktu videa a možnost pořídit snímek svého vlastního obrazu.
Závěr
Skype 6 nabízí kompletní rozhraní revizi, která se nyní zaměřuje více na videochatu a přidává také některé užitečné vylepšení, jak jste komunikovat online.
Co je nového
Přihlaste se pomocí svého účtu Microsoft
Vyberte a pin oblíbené kontakty
Facebook a Skype kontakty sloučeny do jednoho seznamu kontaktů
Srozumitelnější Extra Předplatné oznámení
Možnost ovládání Skype vykreslování videa technologie pro zpětnou kompatibilitu pro lidi, kteří mají potíže s videohovory

Skype Stáhnout