pondělí 26. května 2014

Windows Media Player Stáhnout

S Windows Media Player (WMP) 11 Microsoft si klade za cíl bojovat proti dominanci iTunes. Rozhraní bylo posílenou se použitelnost byla rozšířena a Microsoft pracuje na soustružení svoji vlajkovou loď mediální aplikace na plnou multimediální centrum, spojené s on-line obchodů a kompatibilních s mobilními zařízeními.
Vylepšené rozhraní
První věc, která vás ohromí při spuštění aplikace Windows Media Player 11, je kompletní předělat rozhraní. Žádné další granátová, celá aplikace je nyní tmavé a lesklé a můžete přizpůsobit výběrem odstínu dle vašeho výběru. Program Windows Media Player je na levé straně je rozbalovací podokně knihovny, centrum zobrazuje seznamy a pravá strana se používá k vytváření seznamů stop, které můžete rip, vypalování nebo synchronizaci s mobilním zařízením.
Ve srovnání s Windows Media Player 10, máme pocit, že Microsoft má vlastně dělal úsilí o zjednodušení rozhraní a dá vám další způsoby, jak procházet seznam médií, ať už pomocí rozbalovacího menu nebo rychlé rollout čáry na levém horním rohu. "Hra" a "předchozí" a "další" tlačítka jsou nyní vnořeny v dolní části rozhraní a mají jazzy záři když hodíte nad nimi. Microsoft se konečně podařilo začlenit dobrou funkci vyhledávání do svého rozhraní Windows Media Player. Jak jste zadejte název interpreta nebo názvu aplikace přinese až výsledky v hlavním okně.
Windows Media Player 11, kdy se všechny vaše média dostupnější. Dvakrát klikněte na mediální knihovně tlačítko, můžete procházet od vaší hudby na obrázky, filmové soubory a nahrané TV. Zobrazí se náhled, je skvělý způsob, jak rychle skenovat prostřednictvím fotografií a videa a zahrnout obrázek alba do zvukových stop. Kliknutím na "Media Informace o změnách" možnost v rámci knihovny tlačítka můžete také skenovat váš počítač automaticky najít nové mediální soubory. Vytvoření seznamu skladeb je případ drag and drop, a kupodivu lze integrovat audio, video a obrázky. Pálení a kopírování v programu Windows Media Player je velmi jednoduchý, ale neuspokojivě převod je omezen na WMA, WAV nebo MP3.
Snadné použití
Procesu synchronizace slibuje ještě stále trochu nestabilní. I když je to velmi snadné vytvořit seznam a synchronizovat média, Windows Media Player může občas dojít k selhání nebo selhání načtení mobilní zařízení, i když stisknete tlačítko pro obnovení. Když jsme testovali s Pocket PC, jsme museli restartovat Windows Media Player 11, takže by to uznat a dejte nám synchronizovat naši hudbu. Jakmile se zařízení stalo přístupné i když to také stalo vidět na levostranné nabídce, takže je velmi snadné procházet přes něj hudby a obrázků.
Velké zlepšení
Windows Media Player 11 je obrovské zlepšení oproti verzi 10. Celé rozhraní je snazzier a umožňuje procházení vašich médií jednodušší. Microsoft také vytvářet seznamy skladeb, synchronizace, pálení nebo kopírování jen případ drag-and-drop. Windows Media Player vám umožní vyzkoušet hudbu na desítky internetových obchodů a je naloženo s malými prvky přizpůsobit rozhraní a změnit způsob, jakým budete komunikovat s médii.
Závěr
Zatímco proces synchronizace stále trochu nestabilní a my naříkat nad nedostatkem podpory krmiv podcast, Windows Media Player 11 je solidní konkurent Apple iTunes.
Poznámky
Mějte prosím na paměti, že tato verze programu Windows Media Player je součástí systému Windows Vista Home Basic, Home Premium, Ultimate, Business a Enterprise. To funguje i na Windows XP.

Windows Media Player Stáhnout