úterý 27. května 2014

Safari Stáhnout

Apple byl kritizován divoce, když zahájila Safari pro Windows. Tato první verze byla tak nestabilní a buggy to nezpůsobil nejlepší dojmy.
Věci se změnily od té doby hodně ale i Safari 5 vidí několik zajímavých úvody, jako nové Reader ikona pro snadnější čtení jedné stránky a rychlejší časy načítání stránky a výrazně lepší HTML5 podporu. Všechny předchozí funkce, jako výstupky na horní straně pro snadnější správu a Cover Flow listování záložkou stránkách iTunes stylu byly ponechány příliš.
Vlastnosti
V předchozí verzi Safari, Apple představil Top Sites, což je jeden z nejpůsobivějších aspektů Safari. To ukazuje panoramatický zobrazení miniatur vašich nejnavštěvovanějších webů v jedné obrazovce. Stačí kliknout na okno, které chcete návštěvě tohoto webu. To jistě vypadá skvěle, i když jeho den-to-day užitečnost je sporná. Je to dobrý způsob, jak sledovat, které stránky jste navštívili nejčastěji a když můžete zamknout vaše oblíbené stránky na jednom místě, takže budete vždy vědět, kde je, když otevřete prohlížeč Safari. Místa s hvězdičkou v rohu označit ty, s novým obsahem.
Mezitím Cover Flow umožňuje procházet vaše záložky prezentovat celou stránku výhled na místech, jak vypadaly, když jste naposledy prohlížených je. Princip je založen na listování alby v iTunes. Opět platí, že to vypadá v pohodě i když obvykle, nemám opravdu jedno, co na místě vypadalo jako v poslední době jsem navštívil to - chci se tam dostat co nejrychleji. Co mám dělat, jako je historie vyhledávání - stačí zadat slovo a Safari pozvrací každé stránce, že má v mezipaměti s tímto slovem na - velmi užitečné, když si nemůžete vzpomenout, kde sakra jsi viděla jméno této osoby nebo hry.
Další užitečné funkce v Safari obsahují zarážky na začátek což je o něco jednodušší přístup a otevřete úchytky na samém vrcholu Safari. Můžete dokonce přetáhnout karet do jiného okna Safari.
Použitelnost
V této poslední verzi, nejpozoruhodnější rys je nová Reader, který umožňuje zobrazit všechny své stránky na jedné straně ačkoli není tam žádný způsob, jak změnit písmo. K dispozici je také nový Bing hledání možností pro vyhledávací pole Safari, kromě Google a Yahoo! HTML5 podpora byla zlepšena význam si nyní můžete prohlédnout HTML5 videa na celou obrazovku a funkce HTML5 Geolocation jsou nyní k dispozici pro uživatele Safari. Navigace v prohlížeči Safari bylo také mnohem jednodušší díky lepší prediktivní adresního řádku, které skutečně vyhledává mezipaměti webových stránek na klíčová slova a archivaci přesně Při zobrazení některých stránek je přesnější a rafinované.
Kvalita
Rychlost byla vždy v podstatě v Safari a Apple mají urychlit tempo s motorem zvýšenou Nitro, kterou údajně vykonává Javascript o 25% rychlejší, než poslední verze. Je to určitě zatraceně rychlé a já jsem mocný dojem, jak rychle to loading mé oblíbené stránky, jako je YouTube a BBC (a Softonic samozřejmě!).
Kromě těchto změn, všechny standardní funkce v Safari zůstat. Kliknutím na štítku RSS do adresního řádku prohlížeče, můžete získat přehled o všech pracovních míst v krmivech, které můžete prezentovat chronologicky a získat podrobnější nebo titulu názor. Tam bude nevyhnutelně některé programy a pluginy - jako 1Password - které nefungují s touto novou verzí prohlížeče Safari, ale tyto otázky budou rychle bezchybné vývojáři příslušného softwaru.
Závěr
Miluji vzhled a rychlost Safari ale nedostatek dostupných pluginů v porovnání s Firefox a obecné nestabilitě problémy znamenají, že je to stále to bude chvíli trvat, než Apple může nalákat mě do svého prohlížeče.
Poslední změny
Obsahuje opravu pro problém, který by mohl mít vliv na použitelnost webových stránek při spuštění Safari v 32-bitovém režimu

Safari Stáhnout