pondělí 26. května 2014

avast! Free Antivirus Stáhnout

avast! Free Antivirus konečně debutuje verze, která je optimalizována pro Windows 8. Zatímco aplikace nefunguje jako moderní aplikace UI trvá designérské prvky z operačního systému. Existuje spousta aktualizací, které tvoří avast! Free Antivirus jeden z nejlepších Free Antivirus apartmá.
Vlastnosti
avast! Free Antivirus je naloženo s hromadou funkcí. Z domovské záložce můžete získat rychlý přístup k informacím o stavu systému, virus skenování software updater, statistiky, a na trhu. Funkce, jako je firewall a SafeZone vyžadují prémiové předplatné.
Nokia Software Updater, který je součástí programu avast! Free Antivirus upozorní uživatele o zastaralých aplikací, které jsou nainstalovány, ale nabízí pouze odkaz na stránku programu ke stažení nejnovější aktualizace. Platit za Extra Předplatné vám umožní aktualizovat své aplikace v rámci aplikace. K dispozici je i možnost automaticky aktualizovat v placených verzích programu avast!
avast! Free Antivirus nabízí víc než jen ochranu před viry. Aplikace také obsahuje "cloud služeb", které shromažďuje informace z jiného programu avast! uživatelům tyto pověsti podobných souborů. Tyto aktualizace jsou neustále proudili do a ze avast! takže uživatelé nemusí mít strach o stahování aktualizací.
Nový avast! Free Antivirus je trh, kde si můžete zakoupit další funkce a služby. Aplikace sama o sobě je velmi dobrý v připomínat uživatelům, kolik funkcí chybí, takže na trhu je ještě lákavější pro upgrade. Nákup lze provést přímo uvnitř aplikace.
Použitelnost
Použití avast! Free Antivirus je velmi jednoduché. Funkce a části aplikace jsou zřetelně označeny s krátkým vysvětlením o tom, co každá funkce dělá.
Stejně jako u mnoha jiných antivirových aplikací, množství možností a funkcí je trochu ohromující. K dispozici jsou ikony v záložce Zabezpečení, které jsou jasně viditelné zelené světlo indikující stav vše funguje jak má. Díky tomu je snadné vidět, jaké části aplikace vyžadují akci uživatele.
Pro nejvíce se rozdělit, avast! Free Antivirus je aplikace, která si můžete nastavit a zapomenout. Program zobrazí vyskakovací okno, pokud něco potřebuje vaši akci.
Kvalita
avast! Free Antivirus je dobře navržen s hromadou funkcí. I když to není tak jednoduché, jak by to mohlo být, to funguje dobře a je zcela zdarma. Je hezké, že avast! Free Antivirus nezahrnuje nepříjemný nástrojovou lištu, ale to nainstalovat rozšíření webové sledovat podezřelé odkazy, když jste procházení.
Zatímco avast! Free Antivirus vyniká jako antivirová aplikace, to nedělá hodně ve způsobu bytí one-stop-shop pro všechny vaše potřeby údržbu počítače. Ostatní aplikace jako IObit Advanced SystemCare je s Antivirus nabízejí více funkcí, které umožní, aby váš počítač běží jeho nejrychlejší.
Skeny byly provedeny rychle, ale není to nejlepší, co jsem viděl. To opravdu záleží na vašem hardware a kolik souborů, které máte na svém počítači.
Závěr
Na konci dne, je snadné vidět, co avast! Free Antivirus zůstává v horní části našich stahování map. Množství funkcí, které uživatelé mají přístup zdarma, je úžasné. I když je to nepříjemné, že aplikace otrav upgrade na placené předplatné, je to malá cena za dobře navržené antivirového řešení, které je zcela zdarma. Teď už jen avast! mohou zahrnovat některé funkce počítače maintence.
Co je nového
2014-02-28
Software zdraví modul
Prohlížeč Nástroj Vyčištění
Nové uživatelské rozhraní
Kompatibilní s Windows 8
Rozšířené Soukromí Nástroje (avast! Premier pouze)
AccessAnywhere (avast! Premier pouze)
Lepší AutoSandbox / Sandbox technlogy
Lepší Obecné AV výkonnost a stabilita

avast! Free Antivirus Stáhnout