pondělí 26. května 2014

Google Chrome Stáhnout

Google Chrome si rozhodně zaslouží svou pozici prohlížeči počítat.
Chrome vynikající vlastnosti, jako jeho správce stahování, anonymním režimu prohlížení a záložek synchronizaci, už aby to vyniknout app. Ve verzi 20, ale přidává další nové funkce, jakož i některé vychytávky, které dělají to ještě více uživatelsky příjemný.
Nové funkce
Být schopen vyhledávat přímo z adresního řádku je jedna z velkých věcí, o Google Chrome. Nyní Omnibox, Google Chrome adresa bar, nabídne vám různé návrhy, jak píšete. V závislosti na tom, jak přesně to si myslí, že jeho výsledky jsou, může dokonce začít Chrome předběžně načíst zvolenou stránku. Populární lokalit, jako je Facebook a Twitter jsou nyní vkládejte téměř okamžitě.
Nyní budete také dostávat upozornění, když Google Chrome si myslí, že stahování souboru, který může obsahovat škodlivý software nebo něco škodlivého do vašeho PC. To dělá toto tím, že stopuje na tlačítko Stáhnout v původní server a přirovnal ji k místům na svém blacklistu. Pokud máte obavy o své soukromí, pokud jde o Google, při pohledu na vaše stažení pro potenciální malware, můžete tuto funkci vypnout v předvolbách prohlížeče.
Aktualizace a vylepšení
Google Chrome přináší několik menších aktualizací, jejichž cílem je zlepšit uživatelský komfort. Za prvé, Google Chrome zlepšila stránka zoom tak, aby byl v souladu s jinými prohlížeči - nyní můžete zvětšit až na 500%. Navíc Tisk Náhled již projevuje v jeho vlastní kartě, ale spíše se objeví v vysoce konfigurovatelné modální okno - to zlepšuje vaši práci a zajišťuje tisk ještě rychlejší. Google Chrome Záložka Historie prošlo redesign. To nyní umožňuje uživatelům odfiltrovat, nebo dokonce odstranit určité domény, které nechcete ukazovat nahoru.
Máme zde také aktualizace motoru V8 JavaScript a více než tuctu bezpečnostních oprav. Stručně řečeno, tyto změny usnadňují procházení ještě rychlejší - a používat internet ještě bezpečnější.
Navíc, verze 20 se zranitelností výrazně pomáhá v tom, že zahrnuje záplaty pro pěkných pár souvisejících s bezpečností chyby. Google Chrome je nejnovější aktualizace budou následně pomoci, aby vaše prohlížení webu ještě bezpečnější.
Chrome rozšíření
V neposlední řadě jsou zde i změny pro rozšíření - a to nejen nyní můžete spolehnout na řadu Google rozšíření Chrome, který soupeři (av mnoha případech sázkaře) Firefoxu, ale ti z vás, kteří máte více technické sklony mohou využít lepší rozšíření API, takže pokud máte nápad, je to ještě jednodušší, aby se do prodloužení sami.
Pokud uvažujete přechod od starých favoritů jako Firefoxor Internet Explorer, měli bychom z celého srdce doporučuji Google Chrome jako prohlížeč budoucnosti!
Google Chrome, Google prohlížeč, mísí čisté, minimalistické rozhraní s řadou výkonných nástrojů, což je skvělý prohlížeč.
Poslední změny
Rychlejší procházení
Automatické aktualizace

Google Chrome Stáhnout