pondělí 26. května 2014

Microsoft Word 2010 Stáhnout

Microsoft Word je pravděpodobně nejvíce populární textový procesor na světě. Je to také jeden z klíčových aplikací ve produktivity sady Microsoft Office.

Vlastnosti

Microsoft Word je silný společník pro všechny úkoly týkající se vytváření, editaci a kontrolu textu na vašem počítači. Pracuje se všemi populárními formáty dokumentů, včetně podpory ukládání souborů ve formátu PDF, nebo odesílat dokumenty e-mailem přes Outlook hned po jejich psaní.

Použitelnost

Ať už jste třeba vytvořit text od nuly, nebo použít jeden z mnoha součástí šablon aplikace Microsoft Word vám pomůže s širokou škálou nástrojů: stoly, možnosti formátování textu, barevná schémata, podporu vkládat obrázky a kliparty a další. Aplikace Microsoft Word obsahuje také výkonné kontrolu pravopisu a nástroje revidovat dokumenty s výrazným textem a osobní poznámky. Podpora pro video, je však stále chybí.

kvalita

Ve všech, Microsoft Word dokáže být vynikajícím nástrojem pro zpracování textu, od jednoduchého záznamu do komplexní zprávy s obrázky, grafy a tabulkami.

závěr

Microsoft Word je tak populární textový procesor z nějakého důvodu - je to tak uživatelsky přívětivý a plný pokročilých funkcí.

Microsoft Word podporuje následující formáty

Začíná: DOCX, DOCM, DOTX, dotm, DOC, DOT, HTM, HTML, RTF, MHT, MHTML, XML, ODT, TXT

Uloží do: DOCX, DOCM, dotx, dotm, DOC, DOT, HTM, HTML, RTF, MHT, MHTML, XML, ODT, PDF, XPS, TXT, WPS

Poznámky

Po klepnutí na tlačítko Stáhnout, budete přesměrováni na stránky společnosti Microsoft, kde budete potřebovat účet Windows Live s cílem pokusit Microsoft Word.

Microsoft Word 2010 Stáhnout