úterý 27. května 2014

UltraSurf Stáhnout

UltraSurf je malá síťová bezpečnostní aplikace, která odesílá data webového provozu na servery UltraSurf je pro svou anonymitu.

Vlastnosti

UltraSurf je super lehká aplikace, takže není mnoho funkcí, které mluví o. Po spuštění se aplikace zobrazí tři stavové diody s jejich rychlostí vedle nich. Můžete si vybrat ten, který vám dává nejlepší výkon.

V možnostech najdete možnosti pro manipulaci s Internet Explorer, který UltraSurf defaults k, když můžete vypnout tento. Můžete ručně zadat port pro naslouchání, takže můžete přesměrovat daný port s routerem.

Jiné, než to, UltraSurf vlastně nemá žádné jiné funkce.

rozhraní

Zatímco UltraSurf rozhraní je snadno ovladatelný a pochopit, vypadá to, že app z roku 1998. Ikony jsou nízké rozlišení a nízkou barevnou hloubku. To jsou ikon můžete najít v počítači se systémem Windows 2000.

Použitelnost

UltraSurf je snadno ovladatelný, ale to proto, že tam není mnoho funkcí. Zatímco toto je dobré pro začátečníky, app opravdu trpí nedostatkem možností a informací. Například, tam je žádný náznak, kde je proxy server máte přístup je z.

Ostatní aplikace jako Hotspot Shield poskytuje uživatelům mnohem větší kontrolu a transparentnost, co program dělá. UltraSurf je více jako zapnutí a vypnutí spínače. Neexistuje žádná fantazie šifrování algorhythm maskovat svůj provoz.

To je to, co společnost říká o šifrování UltraSurf je:

"Šifrování je mezi počítačem a UltraSurf servery proxy. Normální webový provoz (HTTP), není šifrována mezi UltraSurf a webové servery, zatímco bezpečný webový provoz (https) jsou šifrovány z počítače uživatele na webový server. UltraSurf relé HTTPS komunikaci bez odposlechu. "

závěr

Zatímco UltraSurf je lehký a jednoduchý na používání, je prostě lepší alternativy tam, že vytvoří transparentnější možnosti s více funkcemi.

UltraSurf Stáhnout