úterý 27. května 2014

CDBurnerXP Stáhnout

CDBurnerXP je známý program, u nahrávání aplikací, vynikající nástroj pro vypalování různých typů disků a práci se soubory ISO.

Mezi funkce v CDBurnerXP najdete nástroje pro vypalování datových disků, hudební disky, ISO obrazy a také například kopírování disků a to vše z paměťové karty, bez zanechání stopy na hostitelském počítači. Všechny tyto možnosti jsou pohodlně uspořádány v menu Nástroje - hlavní obrazovce můžete vidět při spuštění CDBurnerXP.

Každé tlačítko v této nabídce spuštění otevře odpovídající uplatnění v samostatném okně. Od té doby, proces nahrávání následuje standardní postup: vyberte data, která hoří, stiskněte tlačítko Record, vyladit nastavení vypalování a máte hotovo. CDBurnerXP podporuje CD, DVD (včetně HD-DVD) a také Blu-ray disky.

Jediná nevýhoda CDBurnerXP je skutečnost, že hlavní obrazovka se zavře pokaždé, když si vyberete hořící úkol, takže pokud chcete přejít z vymazání disku pro vypalování něco jiného na to, budete muset začít CDBurnerXP dvakrát.

CDBurnerXP je Výkonný vypalovací nástroj, který umožňuje vytvářet hudební a datové disky, vypalovat ISO obrazy, kopírování disků a další.

Poslední změny

Aktualizováno Vypalování DVD videa schopnost: Zjednodušuje pálení video DVD málo a zejména ukazuje tato funkce v úvodní obrazovce

Nový MSI instalátor (na základě WIX) s lepšími možnostmi nasazení

Důležité zde: Odstraňte všechny předchozí verze CDBurnerXP před použitím nové MSI instalátor

CDBurnerXP Stáhnout