pondělí 26. května 2014

Bezpečné Stahování

Stahování veškerý software je zdarma. Některé softwarové tituly jsou zkušební verze, mnoho z nich jsou freeware a shareware. Neexistuje žádný poplatek od Stáhnout přístup jakýkoliv obsah na webu. Software vydavatelé povoleno distribuovat své tituly prostřednictvím Stáhnout stránek zdarma, nebo za poplatek struktuře, která nabízí vylepšení.

V počítačových sítích, ke stažení prostředek pro příjem dat na lokální systému ze vzdáleného systému, nebo iniciovat přenos dat. Příklady vzdáleného systému, ze kterého by mohly být provedeny ke stažení například webový server, FTP server, e-mailový server, nebo jiné podobné systémy.

Download může znamenat buď jakýkoli soubor, který je nabízen pro Bezpečné Stahování nebo které byly staženy nebo procesu přijímání takový soubor.

To stalo se více obyčejné splést a zaměnit význam stažením a instalací nebo jednoduše kombinovat nesprávně dohromady.

Termín stahování se odlišuje od souvisejícího konceptu streaming, což indikuje příjem dat, která se používá v blízkosti ihned po jejím obdržení, přičemž přenos je stále ve vývoji, a které nemohou být uloženy dlouhodobě, zatímco v procesu popsané použití termínu stahování, znamenalo by to, že data jsou použitelné pouze pokud byl obdržen v plném rozsahu