úterý 27. května 2014

Orbit Downloader Stáhnout

Orbit Downloader je download manager, který vám dává výkonné funkce a ovládání, i když máte širokopásmové připojení k internetu s neomezeným dat.

S Orbit Downloader můžete pohodlně ovládat všechny své stahování z Internetu díky perfektní integraci s populárních prohlížečů (Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer), šikovný "drop zóny" přetahovat odkazy, automatické monitorovací nástroj, který chytí jakéhokoliv stahování odkazy a vlastních, uživatelsky definované filtry.

Orbit Downloader nabízí jednoduchý design, který umožňuje snadné použití od samého začátku. Program pracuje s většinou stahování stránek, včetně těch, které vyžadují uživatelské jméno a heslo. Neexistuje žádná podpora pro torrent soubory, ačkoli. Můžete také naplánovat stahování a aby Orbit Downloader naskenované soubory pomocí vašeho antivirového ihned po jejich stažení.

Co se týče rychlosti stahování, Orbit Downloader nabízí několik funkcí: multi-závitové připojení, omezení rychlosti (tak, aby se vaše připojení není upíná program) a speciální P2P bázi technologie pro zvýšení rychlosti.

Orbit Downloader je to jen další správce stahování, ale kompletní aplikace, která obsahuje užitečné nástroje k dosažení vaše stahování rychlejší a jednodušší správu.

Poslední změny

Oprava: Chyba při stahování z youtube - velikost souboru 1,70 MB

Zlepšení: Můžete downloader youtube tlačítkem getit a urvat + +.

Orbit Downloader Stáhnout