pondělí 26. května 2014

BitTorrent Stáhnout

BitTorrent představil torrent jev, který je i nadále jedním z nejvíce medializovaný technologie pro přenos souborů mezi Peer to peer (P2P) uživatele. Skládá se ze sdílení velkých souborů, jako jsou filmy, software nebo hry anonymně a rychle s ostatními vrstevníky.
Vlastnosti
Díky jednoduché a přehledné rozhraní BitTorrent jeví jako uživatelsky přívětivý torrent klienta, který začátečníci budou cítit dobře. Jsme oceňovali zejména integrovaný vyhledávací pole hledat soubory na BitTorrent internetových stránkách. Poté, co jste našel torrent, který chcete, stáhněte si jej do počítače, otevřít ho a nechte uvnitř BitTorrent klient se postará o zbytek. Rychlost, s jakou si stáhnout, bude záviset na počtu semen, která jsou lidé, kteří mají celý soubor a sdílení. Čím více semena jsou tu rychlejší soubory ke stažení.
Můžete nastavit více torrent ke stažení a rychlost stahování je poměrně rychlá. Je to snadné nakonfigurovat klienta a navrhujeme výběrem správného portu a nastavení odesílání a stahování limity, aby se zabránilo svinský šířku pásma. Je to také dobré nastavit stahování se přednostně sledovat přesněji, jak vaše torrenty dělají.
Pomocí BitTorrent
Soubor, který chcete stáhnout je řez do malých segmentů sdílené uživatelů, vytvářet co se nazývá roj, a nemá jít přes centrální server, což výrazně snižuje většinu přenos souborů. BitTorrent klient je vlastně první P2P aplikaci používat tuto technologii a stal nesmírně populární, když to bylo propuštěno. Torrenty jsou považovány za on-line uživatelů jako skvělý způsob, jak stáhnout poslední době něco z filmů operačních systémů.
Soutěž
Ve srovnání s vyčerpávajícím Azureus, BitTorrent je velmi zjednodušující. Neposkytuje poloviny tolik statistiky a neumožňuje přizpůsobit rozhraní. Integrace vyhledávací pole je skvělý nápad, ale omezuje vyhledávání na BitTorrent webové stránky, nejsou považovány za nejdůkladnější zdroj torrent nadšence.
Závěr
Pokud jste nováček torrent světě BitTorrent je dobrá sázka. Je to bezpečné, stabilní a ostrý. Spojená s obrovskou databází právních bystřin, které je BitTorrent webové stránky, to dělá pro velmi bohaté zkušenosti P2P. Pokročilí uživatelé budou pravděpodobně šklebí na jeho nedostatek možností, ale jiní by to zkusit.
Poslední změny
Verze 7.6 BitTorrent má významné změny, jako je zařízení řazení, streamování, drobné změny uživatelského rozhraní, zdravotní metr (mnohem sofistikovanější než v "pohotovosti", ale s jednodušším uživatelským rozhraním), vestavěný přehrávač, vzdálený přístup a další vylepšení. To vše je možné přizpůsobit a volitelná, a bylo provedeno při zachování velikosti profilu produktu prakticky stejná!

BitTorrent Stáhnout