pondělí 26. května 2014

Revo Uninstaller Stáhnout

Revo Uninstaller je nejlepší odinstalátor jsme kdy viděli pro Windows, který umožňuje odstranit i ty nejodolnější programy.

Snadné použití

Použití Revo Uninstaller je velmi jednoduché. , Jakmile se její instalaci, která je hlavní rozhraní zobrazuje programy jsou nainstalovány. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu možností a informací, nebo jednoduše vyberte tu, kterou chcete odstranit, a Revo Uninstaller provádí velmi prostřednictvím procesu odstraňování, včetně zajištění záložní bod kdyby se něco pokazí, nebo odstraňuje něco, co nechceš, aby .

Revo Uninstaller ponoří hluboko do registru odstranit všechny položky a jiných dočasných souborů, které většina ostatních uninstallers opustit. Používá Průvodce přístup - při každém kroku, Revo Uninstaller vás vyzve k výběru soubory, které chcete odstranit. Aplikace má také dva alternativní způsoby, jak odstranit programy - Hunter a Drag and Drop.

Velmi tvrdohlavý aplikace

Hunter režim je ideální pro ty programy, které opravdu nechcete provést tah. Vezmete malou cílovou ikonu, která se zobrazí na ploše a položte ji na program, který chcete odebrat. Mohlo by to být ikona na ploše, začátek stránky vstup, nebo dokonce složky na jednotce C:, a je ideální pro ty dráždivé aplikací, které se neobjevuje v seznamu nainstalovaných programů. Revo Uninstaller je Drag and Drop režim je podobný, ale místo toho přetáhnout položku programu na ikonu - zábavně navržena jako oheň hořící!

Existuje jen velmi málo k poruše s Revo Uninstaller - je to skvělý odinstalační program, a zdarma. Co víc si můžete přát?

Poslední změny

Opraveny drobné chyby

Aktualizované jazykové soubory

Revo Uninstaller Stáhnout