pondělí 26. května 2014

AVG Stáhnout

AVG Anti-Virus prošel mnoha změnami v průběhu let, ale je stále jedním z handiest antivirových programů jsou k dispozici pro osobní uživatele.
AVG Anti-Virus nabízí spoustu specializovaných modulů, které vás ochrání před antivirus, spyware a rootkity a spam, a také tzv. LinkScanner - další vrstvu ochrany, která kontroluje výsledky vyhledávání a webové odkazy, aby se ujistil, že jsou v bezpečí. V uplynulých letech, vývojáři přidali další rušivé prvky, které se snaží intefere s nastavení prohlížeče, jako je vaše preferované vyhledávače, ale obecně je stále dobrý anti-virus možnost.
Jedna z nejlepších věcí, o AVG Anti-Virus je, že nabízí čistý, efektivní ochranu při pobytu tiše minimalizovaný v systémové liště bez hltající systémových zdrojů, a samozřejmě, aniž by neustále trápí výstražnými oken nebo aktualizující zprávy. Vzhledem k tomu, že je to zkušební verze kompletní program, AVG Anti-Virus se zobrazí zvláštní kobylka obrazovky povzbuzuje ke koupi AVG Professional, něco, co může otravovat některé uživatele.
AVG Anti-Virus má pěkně navržené, uživatelsky přívětivé rozhraní, které napodobuje Windows Moderní uživatelské rozhraní a podporuje dotek v systému Windows 8. Samozřejmě, že máte stále stejné tři typy skenování: plné systém, vybrané soubory a složky a anti-rootkit. AVG Anti-Virus umožňuje také naplánovat prověřování na určitý den a čas.
Nový rok 2014 je vylepšená a zjednodušená firewall. Předchozí verze AVG nezahrnovala firewall vůbec, takže je to pěkný doplněk. Nastavení brány firewall jsou snadno použitelné a srozumitelné, takže personalizace přístup k síti pro specifické aplikace vánek. Brána firewall také pomůže zkontrolovat odkazy, boj proti spamu a chrání proti wi-fi hacking.
Celá AVG Anti-Virus balíček by měl stačit, aby jste není infikován žádným virem. Program také integruje s Windows Explorer, která vám umožní skenovat soubory z jejich kontextových menu. AVG Anti-Virus je databáze je automaticky aktualizován na denní bázi, takže jste vždy chráněni před i nejnověji objevené hrozby. Přestože AVG Anti-Virus je stále velmi silný balíčky, existují i ​​jiné anti počítačový virus nástroje - např. Avast! - To dělat stejně dobrou práci, ne-li lepší.
Výkon AVG Anti-Virus se zvýšilo také. Spouštěcí časy jsou v nyní 26% rychlejší skenování časy jsou v 36% rychlejší a rozhraní zatížení více než 200% rychlejší
AVG Anti-Virus je stále perfektní bezpečnostní řešení pro průměrného uživatele počítače, který poskytuje mocnou zbraň proti virům.
Poslední změny
Outlook 2010 kompatibilní
Ochrana v sociálních sítích
Vyšší výkon
Přepracované rozhraní
Desktop gadget
Vylepšená integrace s Windows 7

AVG Stáhnout