úterý 27. května 2014

Notepad++ Stáhnout

Notepad is a free, open source application for writing text.Mocný editor plný možností, Notepad je ideální pro programování, stejně jako normální text.

Poznámkový blok pracuje se záložkami, takže je velmi snadné s ním pracovat více souborů otevřených najednou. Porovnání textů je proto velmi snadné, a každý řádek je očíslován. Velikost písma v programu Poznámkový blok může být zvýšena pouhým podržením klávesy CTRL a kolečkem myši použít pro přiblížení Stisknutím klávesy F12 je aktuální kartu plovák nad všechno ostatní v systému Windows.

Kódování Notepad rozpozná mnoho programovacích jazyků, a bude automaticky dělat něco jako HTML mnohem jednodušší pro zobrazení barvou kódování textu. Má také vynikající Najít a nahradit nástroj. Jako náhrada za okna Notepad, Poznámkový blok, je neuvěřitelné, protože má tak mnohem více funkcí a schopností, a přitom je neuvěřitelně lehký a stabilní.

Poznámkový blok je funkční aplikace, ale nebude to získat nějaké ocenění za vzhled a mnoho funkcí jsou užitečné pouze pro programátory. Nicméně, každý, kdo píše text, najít poznámek užitečný nástroj, a mnohem lépe než Windows Poznámkový blok.

NotePad has more features than you're ever likely to use, but is one of the best and most complete text editors available.

Poslední změny

Fix (Procházka kolem) Notepad visí na vstupu CJK s dokumentem ANSI a zároveň umožňuje dokončování slov

Zvýšit skládací výkon na velkých dokumentů

Podívejte se aktualizovat bez povýšení na správce doprava

Přidat aktualizovat autodetekci pro životní prostředí Vista / Windows 7 a Windows 8

Oprava chyby: Doc přepínač ikona stavu není aktualizována po '"Save All" akce

Udělat dokumenty Mapa togglable pomocí menu

Enhance Find/Replace dialog result messages

Opravit problém, že "maximální počet naposledy použitých souborů" nemůže být nastavena na 0

Přidat velikosti písma 5, 6 a 7 ve velkém stylu Konfigurátor

Notepad++ Stáhnout